Oulun yliopisto: Ideoita terveysteknologian kaupallistamiseen

Oulun yliopisto kutsuu terveysteknologian tutkimuksen kaupallistamisesta kiinnostuneet opiskelijat ja yrittäjähenkiset ihmiset työpajaan.  Oulun yliopiston Tellus-areenalla on tarjolla keskiviikosta perjantaihin 12.10.–14.10.2016 työskentelytiloja, mentorointia, verkostoja, inspiraatioita ja mahdollisuuden todistaa taitonsa.

48-tuntinen ohjelma on suunniteltu tutkijoille, yrittäjille, opiskelijoille ja keille tahansa, jotka ovat valmiita rikkomaan rajoja ja olemaan ennakkoluulottomien muutoksentekijöiden eturintamassa.

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi kaikki osallistujat saavat mentoreiden apua ideoiden kehittämisessä ja liiketoimintamallin luomisessa. Tutkijat saavat ohjelman alussa myös esiintymisvalmennusta tutkimustulostensa esittelemiseksi.

Koulutuksen järjestävät Oulun yliopiston innovaatiokeskus CHT (Centre for Health and Technology) ja Business Kitchenin Avanto Accelerator -ideakiihdyttämöohjelma.  Ohjelman huipennukseksi paras tutkimuksesta liiketoimintaa luova tiimi palkitaan.

Oulun yliopiston strategiassa 2016–2020 tavoitteena on saada lisää tutkimusperusteisia innovaatioita ja tätä tuetaan muun muassa kannustamalla tutkijoita monitieteiseen ajatteluun ja laajaan yhteistyöhön. Tutkimuksesta liiketoimintaa -ohjelma vastaa juuri tähän tarpeeseen.

Yrittäjähenkisyyttä yliopistolla vahvistetaan, sillä työskenteleminen pienessä yrityksessä on entistä useammalle todennäköinen uravaihtoehto. Yliopiston tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka tulevaisuuden työelämässä osaavat soveltaa osaamistaan ja luoda uutta.

LISÄÄ: Ohjelma 12.10-14.10.2016 (LINKKI)

Kuvituskuva: Maxim integrated

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639