IoT-yritykselle turvallisuuspalkinto

Salattuja etäyhteyksiä tarjoava Tosibox on valittu vuoden turvallisuusyritykseksi. Palkinnon jakoi suomalainen turvallisuusalan ammattilehti alan yritysten ja järjestöjen tukemana.

Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinto tuli Tosiboxille Vuoden turvallisuusyritys -kategoriassa. Palkinnon jakoi Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti.

Tosiboxin tuotteet tuovat nopeasti lisää turvallisuutta kasvavaan esineiden internetiin. Tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti teollisuus- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä, mutta niiden avulla voidaan luoda turvallinen VPN-yhteys lähes minkä tahansa laitteiden välille.

Tosiboxin tuotteita on myyty jo yli 70 maahan, mikä osoittaa palkintoraadin mielestä, että pienikin suomalainen yritys voi ponnistaa kauas, jos tuotekehitys on kohdallaan ja tuotteet hiottu laadukkaiksi.

’’Olemme nopealla ja globaalilla kasvu-uralla, mutta samalla ylpeästi suomalainen yritys”, sanoo palkinnon saaneen Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö.

Vuosi sitten Tosibox sai Teknologia15-messuilla elektroniikan ja mitauslaitteiden maahantuojajärjestö Elkomitin innovaatiopalkinnon.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639