Hitsarille langaton ohjauskeskus

Suomalainen raskaan sarjan tehoelektroniikkayritys Kemppi esittelee tänään Hannoverissa alkavilla EuroBLECH-messuilla it-tekniikalla viritettyä hitsaustekniikkaa. Uutuuksia ovat hitsaajan langaton ohjauskeskus ja akkukäyttöinen hitsauslaite.

Kemppi julkistaa EuroBLECH-messuilla oikeastaan kolme uutta hitsausratkaisua, jotka määrittelevät yrityksen mukaan uudelleen teollisen hitsauksen suorituskyvyn ja käytettävyyden, hitsaustyön turvallisuuden ja mukavuuden sekä koko hitsaustuotannon hallinnan.

kemppiwwwb
Akkukäyttöinen Kempin Minarc Cordless 150 C vie hitsaustehoa sinne, missä ei ole verkkovirtaa.

Niistä Kempin monitoimisen X8 MIG Welder hitsausratkaisu tekee järjestelmä- ja hitsausasetusten muuttamisen, hitsausarvojen säätämisen ja hitsausohjeiden sisällön tarkastelu entistä helpommaksi.

X8 MIG Welder on moniprosessijärjestelmä suuritehoiseen ja tarkkaan MIG/MAG-hitsaukseen, kaarijuottoon, päälle hitsaukseen ja hiilikaaritalttaukseen yleisimmillä sähköverkon jännitteillä.

Järjestelmään kuuluu ainutlaatuista Kempin virtalähdetekniikkaa edustava tehokas ja päivitettävä virtalähde, täydellinen langansyöttölaitteisto, ergonomiset hitsauspistoolit, älykäs ohjelmisto sekä innovatiivinen langaton Control Pad -hallintalaite (aloituskuvassa).

Langattomalla hallintalaitteella hitsaajan on helppoa löytää oikea hitsausohje, tarkastella sen sisältöä ja ottaa se käyttöön.

Hitsaajien terveyden ja työturvallisuuden parantamiseksi Kemppi on uudistanut hitsaajien henkilökohtaisia suojavarusteita ja optimoinut mobiiliratkaisuja.  Kemppi julkisti äskettäin esimerkiksi WeldEye-järjestelmän, joka on pilvipohjainen hitsaustuotannon hallintaohjelmisto.

Uutta on myös kannettava akkukäyttöinen Minarc Cordless 150 C -hitsauslaite, joka on suunniteltu tuomaan vapautta hitsauksen vaativimpiinkin kunnossapitokohteisiin.  Alle kymmenen laitepaketin saa kannettua työkohteeseen vaivattomasti yhdellä kertaa.

Konepajassa akkulaitetta voidaan käyttää myös hybriditilassa, kun laite liitetään langattomasti toimivaan Fueldock-latausasemaan. Uusi ratkaisu tuo vapautta ja turvallisuutta hitsaukseen työkohteissa, joissa verkkovirtaa ei ole käytettävissä. Kemppi tuo uudet ratkaisut tuodaan markkinoille vuonna 2017.

Kempin pääkonttori ja tuotekehitys on edelleen Suomessa ja yrityksellä on Intian Chennain tehtaan lisäksi oma elektroniikkatehdas Lahdessa.

LISÄÄ: Kemppi EuroBlech2016-messuilla (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!