LoRa-anturiverkko kunnonvalvontaan

Teollisuustekniikkaa markkinoiva SKS Automaatio esittelee Tampereella alkavilla Energia 2016-messuilla LoRa-anturiverkkoon tukeutuvan kunnonvalvontajärjestelmän. Uutuus  on SKS Automaation toteuttama järjestelmätuote, jolla tähdätään kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.

Perinteiset järjestelmät vaativat kaapelointia ja paljon asennustyötä. SKS:n kehittämä IoTKey koostuu langattomasta LoRa-anturiverkon lähettimestä, gateway-laitteesta ja pilvipalvelussa toimivasta graafisesta käyttöliittymästä.

’’Käytämme LoRa-tiedonsiirtotekniikkaa, jolla on 15 kilometrin siirtomatka ulkotiloissa ja signaali kulkeutuu erittäin hyvin myös sisätiloissa. Tekniikka on erittäin häiriönsietokykyinen ja sopii vaativiin teollisuusympäristöihin”, toteaa SKS Automaation toimitusjohtaja Rami Hakala.

Valvottavia kohteita voidaan seurata tietokoneella tai mobiililaitteilla. Älykäs lähetin valvoo itsenäisesti esimerkiksi hälytysrajoja ja generoi viestin kun raja-arvot täyttyvät.

IoTKey voidaan  liittää asiakkaan omaan järjestelmään. Sovellusalueita ovat tuotantokoneet, energiantuotanto ja -siirto, prosessiteollisuus, elintarviketeollisuus, logistiikka-, kiinteistö- ja yhdyskuntatekniikka.

TAPAHTUMA: Energia 2016 -messut järjestetään 25.–27.10. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa. Tapahtuma jatkuu torstaihin 27.10.2016 asti.

LISÄÄ: SKS Automaatio (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639