Valmet Automotive sai kehittämisrahaa

Valmet Automotive on saanut 20 miljoonan euron EU:n lainan tuotteiden ja tuotantoprosessien kehittämiseen. Euroopan unioni tukee investointipankin kautta autotehtaan suunnitelmia laajentaa tutkimus-, kehitys- ja innovointitoimintaansa.

Uudella EU:n lainalla rahoitetaan Valmet Automotiven investointiohjelmaa, jossa kehitetään uusia tuotteita ja valmistusprosesseja. Lisäksi nykyaikaistetaan yrityksen IT-ympäristöä ja tarjontaketjun hallintajärjestelmää.

“Rahoitus mahdollistaa investoinnit Valmet Automotiven kilpailukyvyn keskeisiin osa-alueisiin ja tukee kasvustrategiamme seuraavien vaiheiden toteuttamista”, sanoo Valmet Automotiven toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

Uudistushankkeessa Valmet Automotive pyrkii vähentämään raaka-aineiden ja energian kulutusta sekä minimoimaan jätteiden synnyn ja päästöt.

Valmet Automotiven saama lainatuki kuuluu InnovFin-ohjelmaan (EU Finance for Innovators), jolla halutaan taata tutkimus- ja kehittäminen Horisontti 2020 -puiteohjelmassa.

Kuva: Valmet Automotive

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639