Tosibox toi IoT-keskitinohjelmiston

Oululainen Tosibox on esitellyt eilen Nürnbergissä alkaneilla teollisuuden käyttötekniikan SPS Drives -messuilla uuden ohjelmistotuotteen. Virtual Central Lock helpottaa organisaatioita entistä paremmin ja turvallisemmin hyödyntämään teollisen internetin tuomia mahdollisuuksia.

Tosiboxin Virtual Central Lock on ohjelmistotuote tietoturvallisiin etäyhteyksiin. Kiinteistöteknisiä ja teollisuuden palveluita tarjoava Caverion on yksi ensimmäisistä Tosiboxin VCL:n käyttäjistä.

tosiboxlock

Tuote skaalautuu Tosiboxin mukaan mikroympäristöistä  jopa yli 10 000 käsittäviin kokonaisuuksiin. Siinä on jatkuva, reaaliaikainen kohteiden valvonta, yhteyksien valvonta- ja hälytysominaisuus, joka mahdollistaa yhteysongelmine havaitsemisen ja automaattiset hälytykset.

”Virtual Central Lock on suunnattu organisaatioille, jotka hyödyntävät pilvipalveluita tai olemassa olevaa palvelininfrastruktuuria, sanoo Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö. Tuotteen avulla organisaatiot voivat hänen mukaansa keskitetysti pystyttää ja hallinnoida suuria määriä tietoturvallisia etäyhteyksiä.

Lisää: Tosibox VCL-tuote (LINKKI, pdf)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!