Huawei investoi lisää Suomeen

Kiinalainen Huawei panostaa Suomeen tuotekehityspisteiden lisäksi avaamalla Helsingin ytimeen  asiakaspalvelupisteen. Yritys esitteli myös uuden kalleimpaan hintaluokkaan tulevan Mate 9 Pro – kännykkämallinsa.

Huawei Service Centerin avajaiset ovat kiinalaisyrityksen jo toinen suurempi satsaus Suomeen kuluvana vuonna. Yhtiö avasi elokuussa jo aiemmin perustetun Helsingin tuotekehityspisteen lisäksi tuote- ja tutkimuskeskuksen Tampereelle.

Helsingin keskustaan rautatieasemaa vastapäätä perustettu liike tarjoaa opastus- ja korjauspalveluja ja esittelee Huawei-uutuusmalleja. Yhtiö esitteli avajaisissa nykyisten P9:n ja Honor 8:n lisäksi uuden Huawei Mate 9 Pro -mallin, joka maksaa Titanium Grey  ja Haze Gold -värisenä 849 euroa. Siitä on myös halvempi perusmalli Mate 9.

“Huawei on kasvanut merkittävästi Suomessa parin viime vuoden aikana. Enemmän kuin joka neljäs ostettu puhelin on joko Huawei- tai Honor-merkkinen’’, iloitsi Huawein Suomen johtaja Mika Engblom uuden asiakaspalvelupisteen avajaisissa.

Huaweilla on 435 palvelumyymälää ympäri maailmaa. Helsingin toimipiste on ensimmäinen Pohjoismaissa. Huawei työllistää maailmanlaajuisesti yli 176 000 henkilöä. Yrityksellä on 18 T&K-keskusta Suomen ja Ruotsin lisäksi kuudessa muussa Euroopan maassa.

Kuva: Helsingin liikkeen avasi Huawein Suomen  johtaja Mika Engblomin yhdessä kansanedustaja Hjallis Harkimo (vas.). Valokuvaaja: Irina Mikkola

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!