Bittium lisää tutkimuspanoksiaan

Elektroniikan suunnittelutalo Bittium aikoo panostaa ensi vuonna voimakkaasti uusien teknologioiden kehittämiseen. Samalla yritys organisoituu kolmeen liiketoimintaan, joita ovat puolustus-  ja turvallisuus- sekä tietoliikenne- ja terveysteknologia.

Bittium eli entinen Elektrobit suunnittelee tekevänsä merkittäviä investointeja tulevaisuuteen lisäämällä huomattavasti tuotekehitysinvestointeja omiin tuotteisiin ja ratkaisuihin vuonna 2017. Investoinnit tulevat tuottamaan yrityksen pitkällä ajanjaksolla puolustus- ja viranomaismarkkinoiden luonteen mukaisesti, joten yhtiö suunnittelee aktivoivansa tuotekehityskulut valtaosiltaan taseeseen.

Bittium laajensi toimintojaan ostamalla äskettäin terveyteknologiaan keskittyneen Mega Elektroniikan. Yritys aikoo jatkaa uusien kasvumahdollisuuksien tutkimista kaikilla tuote- ja palvelualueilla ja on valmis investoimaan uusiin yritysostoihin, jotka tukevat yhtiön kasvustrategiaa. Samalla yrityksen toiminnot jaetaan joulukuun alusta lähtien kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Defense & Security, Connectivity ja Medical Technologies.

Uuden terveysteknologian yksikönvetäjäksi on nimitetty DI Arto Pietilä. Bittiumissa hän on toiminut eri tehtävissä. Ennen sitä Pietilä toimi Polar Electro Oy:n toimitusjohtajana. Defense & Security, Connectivity johtajaksi on nimitetty DI Jari Sankala ja langattoman tietoliikenteen Connectivityn johtajana jatkaa  DI Klaus Mäntysaari. Samalla Bittiumin liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Sami Kotkajuuri siirtyy vuoden loppuun mennessä pois yhtiön palveluksesta.

Bittiumin johtoryhmään kuuluvat joulukuun alusta toimitusjohtaja Hannu Huttunen, talousjohtaja Pekka Kunnari, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Fyrstén, tuote- ja palvelualueiden johtajat Jari Sankala, Klaus Mäntysaari ja Arto Pietilä sekä engineering-toiminnoista vastaava johtaja Jari-Pekka Innanen.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!