PKC Group myy Amerikan bisneksiään

Ajoneuvojen kaapelisaravalmistaja KC Group myy osan kevyiden ajoneuvojen liiketoiminnastaan ja siihen liittyvät omaisuuserät Pohjois-Amerikassa. Myyntihinta on noin kymmenen miljoonaa euroa. Kaupalla ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta PKC Groupin tulokseen.

Liiketoimintakauppa sisältää tiettyihin tuotelinjoihin liittyvän henkilöstön ja kiinteistöjen vuokrasopimukset. Liiketoimintakaupan arvioidaan toteutuvan vuoden 2016 viimeisen vuosineljänneksen aikana.

’’Tuotelinjojen myynti mahdollistaa PKC Groupin keskittymisen ydinliiketoimintoihinsa hyötyajoneuvoissa, kiskokalustossa ja valituilla muilla toimialoilla”, sanoo PKC Groupin toimitusjohtaja Matti Hyytiäinen.

Konsernilla on muita tehtaita Brasiliassa, Kiinassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Serbiassa, Suomessa, Virossa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa.

Kuvituskuva: PKC Group

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639