Uusiteknologia.fi ilmestyi näköislehtenä

Suomi tarvitsee uusia ideoita ja uusinta teknologiaa ollakseen kilpailukykyinen. Niitä on tarjolla Uusiteknologia -lehden marraskuun numerossa. Uusi numero on julkaistu sähköisenä näköislehtenä, joka on taitettu kuten painettu lehti.

Marraskuun Uusiteknologia.fi -lehti 2/2016 esittelee uusinta suomalaista huipputekniikan kehitystä ja tutkimusta robottiliikenteestä teollisen internetin uusimpiin ratkaisuihin.  Mukana on tietoa mobiiliohjelmoinnista ja tulevaisuuden akkuratkaisuista.

Mittauslaitteista mukana ovat kannettavat oskilloskoopit ja analysaattorit. Kerromme myös Tekesin uudesta innovaatiosetelistä ja alan tutkimuksesta. Mukana on uudenlaista rakenteellista elektroniikkaa ja tietopaketti suomalaisesta urheiluteknologiasta.

Uusiteknologia 2/2016 on julkaistu netissä sähköisenä näköislehtenä. Voit lukea lehden veloituksetta nettiselaimesi avulla ilman erillisiä ohjelmia. Voit ladata lehden pdf-muodossa, jolloin lehden artikkelit voi myös tulostaa.

LISÄÄ: Uusiteknologia-lehti 2/2016 on luettavissa veloituksetta pdf-muodoissa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!