Amer anturiyhteistyöhön Symbion kanssa

Amer ja Symbio aloittavat yhteistyön Suunnon kehittämän liikeanturimoduulin hyödyntämiseksi kolmansien osapuolen Movesense-mobiilisovelluksiksi ja -palveluiksi. Movesense-alustan toimintaa esiteltiin eilen Helsingissä järjestetyssä urheiluteknologian Smash-tapahtumassa. Tänään Movesense on esillä  Slush-tapahtumassa.

Amerin Suunnon kehittämään anturimoduuliin ja avoimiin rajapintoihin pohjautuva Movesense-alusta mittaa tehtyä urheilusuoritusta (nopeutta, liikerataa, matkaa).

Uudenlaiseen anturiin perustuvat sovellukset muuttavat kerätyn urheilutiedon käyttäjälle lisäarvoa tuottavaksi tiedoksi. Älykkään mittaustiedon avulla käyttäjän ymmärrys päivittäisestä harjoittelusta valmistajan mukaa kasvaa ja käyttäjä voi muokata harjoitteluaan mittaustiedon perusteella.

Kuva:Reima
Reiman lastenvaatteissa hyödynnetään myös Suunnon valmistamaa anturimoduulia. Kuva:Reima

Symbio ja Amer Sports tulevat tarjoamaan soveltajayrityksille mahdollisuuden ottaa Movesense-anturit ja rajapinnat nopeasti käyttöön ja toteuttaa nykyisistä urheiluvälineistä älykkäämpiä ja paremmin pilvipalveluihin ja sovelluksiin soveltuvia.

”Meille kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden viedä Movesense-anturiteknologiaa nopeasti eri toimialoille ,“ toteaa Heikki Norta, Amer Sportsin liitettävistä laitteista ja palveluista vastaava johtaja.

Symbio aikoo vauhdittaa uusien Movesense-liikkeenmittaamiseen pohjautuvien urheiluinnovaatioiden kehittämistä ideasta sovelluksiin, pilvipalveluihin ja tuotteen elinkaaren kattavaan ylläpitoon.

”Kumppanuus vahvistaa Symbion älylaitteiden strategiaa ja mahdollistaa yhdessä Amer Sportsin kanssa ainutlaatuisten urheilukokemusten luomisen,” sanoo Arto Kuusinen, Symbion toimitusjohtaja.

Movesense-alustaa esitellään tänään Helsingin messukeskuksessa alkavassa Slush-tapahtumassa. Suunto on osa Amer Sportia.

LISÄÄ: Movesense-kehittäjäsivusto (LINKKI) ja anturimoduulin teknikkka (LINKKI, pdf)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!