Etteplan tiukemmin National Instrumentsin partneriverkostoon

Etteplanin sulautetun elektroniikan suunnittelupalveluja tarjoava yksikkö on valittu yhdysvaltalaisen National Instrumentsin (NI) kultatason yhteistyötahoksi. Aiemmin Etteplanin yksikkö tunnettiin Espotel-nimellä.

Etteplanin saama  Gold Alliance Partner -nimike on yhdysvaltalaisen testaus- ja ohjaustekniikoita valmistavan National Instrumentsin kumppaniohjelman korkeimpia statuksia. Se myönnetään kumppaneille, jotka tuntevat syvällisesti NI:n tuotteet ja kehittävät niiden pohjalta asiakaskohtaisia ratkaisuja laajalti eri toimialoilla ja sovellusalueilla.

”Etteplan on menestyksekkäästi ottanut käyttöön National Instrumentsin teknologiaan pohjautuvia testausratkaisuja ja -palveluja kaikkialla maailmassa jo 17 vuoden ajan”, kehuu National Instrumentsin Pohjoismaista ja Benelux-alueesta vastaava myyntipäällikkö René Voorhorst.

”Gold Alliance Partner -asema vahvistaa yhteisiä liiketoimintatavoitteitamme ja auttaa meitä tarjoamaan parhaat ratkaisut ja työkalut asiakkaillemme”, toteaa Etteplanin johtaja Kari Liuska, jonka vastuualueena ovat yrityksen sulautetut järjestelmät ja esineiden internet (IoT).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016