Videot: Katso mistä Slush2016-tapahtumassa puhuttiin

Teknologia- ja kasvuyritysten tapahtuma Slush keräsi Helsinkiin yli 17 000 kehittäjää ja rahoittajaa. Tapahtumassa oli uusien palveluinnovaatioiden lisäksi niitä tukevaa uusinta teknologiaa. Slushin lavan tarjonta ja Helsingin Sanomien videohaastattelut ovat edelleen katsottavissa netin kautta.

Tämän vuoden Slushissa oli esillä startup-yrittäjien lisäksi suuret Google ja Samsung. Suomesta esillä oli Elisa, joka julkisti tapahtumassa IoT-kilpailunsa tuloksen. Myös Nokia oli laajalti mukana Ozo-virtuaalitodellisuuskameransa kanssa.

Teknologiapuolen puhujista kiinnostavimpia olivat Nokian entinen johtaja Anssi Vanjoki ja tietoturva-aluueen koodaajaguru Harri Hursti. Myös IoT-anturiverkon kehittäjäyritys SigFoxin johtaja  Ludovic LeMoanin puhe kiinnosti esineiden internetin kehittäjiä.

Rahoittajien puhujista yksi odotetuimpia oli Steve Jurvetson, joka on mukana muun muassa Teslan ja Space-X-yhtiöiden hallituksissa.

Slushin alkuperäisen idean mukaisesti tapahtumassa järjestettiin myös lukematon määrä tapaamisia rahoittajien ja start-up-yritysten välillä. Slushin startup-yrityskisan voitti ranskalainen tietoturvayhtiö CyberAngel. Yhtiö sai 500 000 euron palkinnon. Seuraavan kerran Slush järjestetään Helsingissä marras-joulukuun vaihteessa 2017.

LISÄÄ: Slushin omien lavavideoiden lisäksi Helsingin Sanomat HSTV lähetti tapahtumasta suoraa videokuvaa.  Lähetyksessä näytettiin esityksiä Slushin päälavalta ja lisäksi Slush-vieraita haastattelivat HS:n toimittajat Marko Junkkari ja Jaakko Lyytinen.

LISÄÄ: Slushin lavavideot (LINKKI), HS:n Slush-haastatteluvideot (LINKKI) ja Slushinin ja Elisan palkinto (LINKKI) ja Nokian Ozo-kamerajoukko Slushissa (LINKKI, video)

Päivitetty 3.12.2016.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016