Keysight laajentaa PXIe-tukeaan

Keysight laajentaa PXIe-tukeaan kolmella uudella laitekehikolla. Niiden avulla voidaan rakentaa erilliskorteista laajojakin testaus- ja mittauslaiteratkaisuja. PXIe-väyläratkaisun kehittäjä on National Instruments.

Keysightin uusimmat PXIe-kehikot tarjoavat ratkaisun perustason ratkaisuista aina huippusuorituskyvyn tarjoaviin versioihin asti. keysisghtpxie5www

Uutuuksista Keysight Gen 3 M9010A (kuvassa oikealla) on 10-paikan työpöytätason kehitysratkaisuihin tarkoitettu kehikko.  Se on optimoitu nopeimmalle suorituskyvylle ja varustettu moduulijäähdytyksellä. Tuuletuksen äänitaso on pystytty silti pitämään kurissa.

M9005A on 5 paikan PXIe Gen 1 -laitekehikko, joka sopii perustason työpöytäratkaisu tai kannettaviin mittaussovelluksiin. Mittavin uusista kehikoista on toisen sukupolven versio Keysightin M9018B:sta. Siinä 18 kappaletta Gen 2 -korttipaikkaa, tehostettu teholähde ja muitakin ratkaisuja, jotka parantavat järjestelmäintegrointia.

Jo aiemmin esitelty kolmannen sukupolven M9019A-versio tarjoaa 18-korttipaikan esimerkiksi monikanavaisiin MIMO-antenni- tai PA/FEM- testauksiin. Keysightin Gen 3 PXI -korteilla voidaan toteuttaa valmistajan mukaanjopa 16 Gt/s kaistanleveyden mittausjärjestelmiä.

LISÄÄ: Keysight (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016