Reset17: IoT- ja automaatiokehityksellä uutta liiketoimintaa

Tammikuussa Helsingissä järjestetään uudenlainen digialan verkostoitumistapahtuma. Messukeskuksessa järjestettävä Reset tuo yhteen automaatio- ja digialan yritykset sekä suomalaisen valmistavan teollisuuden päättäjät.

Uudessa tapahtumassa ovat mukana muun muassa Affecto, Beckhoff, Bittium, Endress+Hauser, Klinkmann, Lenze, Roima Intelligence, Pepperl-Fuchs, Sick, Sarlin ja Valmet Automation.

’’Tapahtuma on erilainen ja mielenkiintoinen’’,  kehuu Valmetin markkinointiviestinnästä vastaava johtaja Helena Lamberg. ”Voimme luoda verkostoja ja päästä keskustelemaan ajankohtaisista asioista, muun muassa digitalisaatiosta ja teollisesta internetistä”.

Roima Intelligence on Reset-tapahtumassa kumppanina. Yrityksen toimitusjohtaja Jukka Ropponen jakaa teollisuuden seminaariosuudessa kokemuksiaan muun muassa siitä, miten yritys voi toimialarajat ylittävillä opeilla nostaa kilpailukykyään.

Reset 2017 koostuu seminaaritarjonnan lisäksi kumppaniyritysten näkyvyyspaikoista verkostoitumisalueella Talvipuutarhassa. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyökumppaneinaan Teknisen Kaupan Liitto ja Robotiikkayhdistys.

Seminaariosuus sisältää puheenvuoroja ja strategisia keskusteluja tulevaisuudesta sekä pohdintaa digitalisaation ja automaation mahdollisuuksista. Aamupäivän Key note -puhujat ovat liiketoiminnan visionäärejä liike-elämän huipulta, muunn muassa Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan johtaja Taneli Tikka ja vuorineuvos, taloustieteiden tohtori Kari Neilimo. Moderaattorina toimii André Noel Chaker.

Iltapäivä jakaantuu rinnakkaissessioihin, joiden teemoja ovat teollisuus, digiympäristö, konenäkö ja LTE-verkot.  Uuden teknologian Konenäköpäivät muodostaa oman rinnakkaissessionsa. Seminaarin moderaattorina toimii Automaatioseuran konenäköjaoksen puheenjohtaja Mirka Leino Satakunnan ammattikorkeakoulusta.

LISÄÄ: Reset17 (LINKKI)

Hahmokuva: Messukeskus

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!