Nopeammin Bluetooth LBE IoT-tuotteisiin

Toshiba on julkaissut lisäosan Bluetooth Developer Studio -kehitystyökaluun. Uuden osuuden avulla voidaan nopeuttaa Bluetoothin tuontia IoT-laitteisiin.

Bluetooth Developer Studio (BDS) on GATT-perustainen sovellusten kehitystyökalu. Sen avulla kehittäjät voivat luoda uusia Bluetooth-palveluja ja sovelluksia. Toshiban BLE plug-in-lisäosion avulla käyttäjät voivat valjastaa BDS:n nopeaan ja helppoon optimoidun koodin luontiin Toshiban omien Bluetooth-perheen integroiduille mikropiireille.

Bluetooth Special Interest Groupin (SIG) luoma BDS toimii tarjoaa käyttäjille kattavan graafisen BLE-profiilin suunnittelun ja virheenkorjauksen ominaisuuksia. Toshiba BDS-lisäosuus luo lähdekoodia vakioiduille ja muunnetuille GATT (Generic Attribute Profile) -osuuksille ja asiakasprofiileille. Työkalua käyttäen, suunnittelijat voivat tuottaa C-koodia ja luoda nopeasti ”ready-to-run” testiprojektien tiedostoja.

LISÄÄ: Toshiba Bluetooth (LINKKI) ja kehitystuki (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!