Microchipin PIC-ohjain sopii älylaitteisiin

PIC-ohjainpiireistään tunnettu Microchip tuo tarjolle PIC-tuoteperheen 16 bitin mikro-ohjaimen PIC24. Piireissä voi olla 256 kilotavua flash-muistia. Uusi GA7-piiriperhe soveltuu lääkintälaitteiden  ja teollisuuden valvontasovellusten lisäksi esineiden internetin (IoT) antureihin.

Microchipin PIC24 ”GA7”  -perheen ohjainpiirit tarjoavat tehonsäästötiloja useisiin lepotoimintoihin, alimmillaan 190 nA. Muistia voi olla jopa 256 kilotavua flashia ja 16 kilotavua RAM-muistia.

”Suunnittelijat vaativat yhä enemmän ohjelmamuistia yhä pienempien pinnimäärien koteloinneissa. PIC24 ”GA7″ perheellä Microchip tarjoaa 256 kilotavua flashia pienessä 4 x 4 millimetrin koteloinnissa”, toteaa Microchipin MCU16-yksikön johtaja Joe Thomsen.

Ohjainpiirit ovat tarjolla 28-, 44- ja 48-pinnisinä vaihtoehtoina, osa jopa pienellä 4 x 4 millimetrin koteloon toteutettuna .Ohjaimessa on myös lisätoimintoja kuten 12-bittinen, 200 ksps:n AD-muunnin, suurimmillaan seitsemän eri ajastinta ja kaksi UART-yksikköä.

PIC24 ”GA7” -piiriperheen tuotteet tukevat ytimestä riippumattomia oheislaitteita kuten konfiguroitavaa logiikkasolua (CLC), moniantoista keruu/vertailu/PWM-moduulia (MCCP) ja DMA:ta. Omien ratkaisujen kehittämiseen on Explorer 16/32 Development Board -koekortti. Liittäminen voidaan toteuttaa PIC24FJ256GA705 -moduulilla.

LISÄÄ: Microchip (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!