Teknologiaosaajille 100-vuotisansiomerkit – mukana Linda Liukas

Keskuskauppakamari on myöntänyt ensimmäiset Suomi 100 vuotta -erikoisansiomerkit kymmenelle ansioituneelle yritysjohtajalle ja vaikuttajalle. Merkin saivat it-toimijoista tyttöjen koodaustaitoja aktivoinut Linda Liukas, Supercellin Ilkka Paananen ja Idean Risto Lähdesmäki.

Keskuskauppakamarin Suomi 100 vuotta -erikoisansiomerkki on osa satavuotisen Suomen juhlintaa.  Merkillä Keskuskauppakamari haluaa palkita merkittävästä työstä yritysten, elinkeinoelämän ja isänmaan puolesta.

“Palkitut ovat esimerkillisellä tavalla onnistuneet yhdistämään innovaatiot, kansainvälisyyden ja korkean laadun. Suomi voi olla ylpeä heistä!” onnittelee Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä.

Kempin hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama. Kuva: Tarmo Valmela

Kymmenen ensimmäisen satavuotismerkin saajissa oli monia teknologiayritysten perustajia ja vetäjiä.

Palkinnon saajia ovat peliyhtiö Supercellin Ilkka Paananen, tyttöjen it- ja koodaustaitoja aktivoinut Linda Liukas sekä jyväskyläläisen it-yritys Idean perustaja Risto Lähdesmäki.

Muita merkin saaineita ovat lahtelaisen Kempin Teresa Kemppi-Vasama (kuvassa) ja kännykkälatauksesta nyhtökauraan siirtynyt Maija Ikonen.

Merkin saivat lisäksi autotarvikekaupan Väinö H. Broman, telakkateollisuuden Jan Meyer, Oulun kaupunginjohtaja Matti Pennanen, lakipalveluyritystä johtava Marianne Saarikko Janson ja taloushallintoalueen, Accountorin toimitusjohtaja Asko Schrey.

 

Aloituskuva: Linda Liukas Vilkas Groupin nettikaupan seminaarissa, Uutinen 28.9.2016  (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!’

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016