Delliltä 32 tuuman 8K-monitori

Tietokonevalmistaja Dell julkisti Las Vegasin Consumer Electronics Show (CES) -tapahtumassa maailman ensimmäisen 32-tuumaisen 8K-näytön. Uudessa näytössä on yli miljardi väriä ja 7680 x 4320 pikselin tarkkuus.

Uudessa näytössä on 33,2 megapikseliä, täysi Adobe RGB- ja sRGB-väriskaala. Näytössä on 280 pikseliä/tuuma, mikä on nelinkertainen määrä verrattuna Ultra HD 4K -resoluutioon ja 16-kertainen määrä verrattuna Full HD:hen.

DeIlin InfinityEdge-teknologian ansiosta näyttö on lähes reunaton. Huipputarkka näyttö on tarkoitettu aloille, joissa kuvien suurentaminen on tärkeää, kuten kuva- ja videoeditointia ja lääketieteellistä tutkimusta.

Dell julkisti myös muita HDR-ominaisuuksin varustettuja näyttöjä: Dell 27 Ultrathin Monitor (QHD InfinityEdge) sekä Dell 24 tuuman and 27 tuuman InfinityEdge -mallit. Uudet tuotteet ovat saatavilla kevään aikana.

8K-mallin hinnaksi ilmoitetaan Yhdysvaltain markkinoilla lähes 5000 dollaria.

LISÄÄ: Dell (LINKKI) ja yrityksen CES2017-palkitut tuotteet (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

 

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016