Lääkäri2017: Sote ja uusin terveysteknologia esille

Helsingin Lääkäri 2017 -tapahtumassa pureudutaan lääkkeiden lisäksi uusimpaan terveysteknologiaan, etäterveydenhuoltoon ja sote-uudistukseen.

Lääkäri 2017 -tapahtumassa ovat esillä lääketieteen ja terveydenhuollon eri osa-alueet uusimmasta teknologiasta reseptilääkkeisiin. Terveysteknologia on kasvava ala, jonka vientinäkymät ovat huimat, joten mukana ovat kaikki tärkeimmät suomalaiset alan toimijat.

Terveysteknologian kokonaisvienti oli viime vuonna lähes kaksi miljardia euroa. Kasvua edellisestä vuodesta oli lähes 7 prosenttia. Viimeisten 20 vuoden aikana suomalaisen terveysteknologian vienti on viisinkertaistunut. Ala ennakoi jatkossakin 5-10 prosentin suuruisesta vuosittaisesta kasvua.

Uutuutena messuhallissa on DigIT Pop-up -alue, jossa torstaina esittäytyvät terveysteknologiayritykset ja lääketieteen uudet digiratkaisut. Yhteistyökumppaneina ovat Sitra, Healthtec Finland ja Tekes, josta mukana on myös Tekesin Terveyttä Biteistä-ohjelma.

Mukana on isojen lääketoimijoiden lisäksi  uusia terveysteknologian yrityksiä aina erikoistestereistä hoivakelloihin ja etävalvontaratkaisuihin. Tapahtumassa julkistetaan myös Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin Matti Äyräpää -palkinnon ja Pohjola ja Suomi-yhtiön lääketieteen palkinnon saajat.

Lääkäri 2017 -tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Suomen Lääkäriliitto, yhteistyössä mukana Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Finska Läkaresällskapet. Tapahtuma on tarkoitettu vain lääkäreille ja apteekkialan ammattilaisille. Suurelle yleisölle on oma fooruminsa lähihotellissa.

Kuvituskuva: Messukeskus

Päivitetty 11.1.2017

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

 

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016