SSS: Nokian entiset tilat käyttöön – IoT-keskus kiinnostaa

Saloon rakentuva IoT-osaamiskeskus kiinnostaa. Uuden keskuksen johtoon hanki Salon Seudun Sanomien mukaan 70 kiinnostunutta. Uusi IoT-keskus sijoittuu Nokian ja Microsoftin entisiin tuotantotiloihin Salossa.

Microsoftin tehdaskiinteistöön Salossa perustettavan osaamiskeskuksen toimitusjohtajuus on herättänyt paikallisen sanomalehden jutun mukaan suurta mielenkiintoa. Tehtävää on hakenut kaikkiaan 70 henkilöä. Hakuaika päättyi sunnuntaina.

Salon kaupunki ja joukko yksityisia sijoittajia on perustamassa osakeyhtiötä, joka ostaa Nokian ja sittemmin Microsoftille siirtyneen tehdaskiinteistön. Kiinteistökauppaa ei ole vielä tehty, mutta projektin etenemistä voi seura Salon IoT-sivuston kautta.

LISÄÄ: Salon IoT-projekti (LINKKI), Salon Seudun Sanomien uutinen (LINKKI) ja aiemmat Uusiteknologia.fi:n Saloa koskevat uutiset (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

 

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016