Lisää kilpailua tekniseen konsultointiin

Yli 20 000 teknologia-asiantuntijaa maailmalla työllistävä ranskalainen Alten aloitti omalla nimellään Suomessa vuoden alussa. Yritys aikoo haastaa Suomen teknisen konsultoinnin markkinat globaalilla osaamisellaan sekä kasvuhakuisuudellaan.

Ranskalainen konsulttiyritys tuli Suomeen jo vuonna 2014 ostamalla raahelaisen Alte-konsernin tytäryhtiöineen. Tämän vuoden alusta yhtiö toimii Alten Finlandin nimellä.

Suomessa yhtiöllä tällä hetkellä kahdeksan toimistoa ja 400 työntekijää. Kansainvälisesti konserni toimii 21 maassa. Alteanin strategiana on hyödyntää globaalin yhtiön vahvuudet yhdistäen sitoutuneisuus paikallisiin asiakkaisiin ja henkilöstöön.

’’Tulemme rekrytoimaan melko lyhyellä aikavälillä Suomeen 70 uuttaa suunnittelijaa, sanoo Alten Finlandin toimitusjohtaja Keijo Hämäläinen (kuvassa).

Ranskalaisyhtiö aikoo tuoda Suomen teknisen konsultoinnin alalle uusia toimintamalleja. Se esimerkiksi rekrytoi uudet asiantuntijansa useimmiten johonkin tiedossa olevaan projektiin tai suoraan asiakkaalle siten, että paitsi Alten, myös asiakas arvioi henkilön ennen rekrytointipäätöstä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

 

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016