Eaton toi lisää tehoa taajuusmuuttajiin

Eaton on laajentanut PowerXL DC1 -taajuusmuuttajien valikoimaansa 22 kilowatin mallilla. Yrityksen taajuusmuuttajia on nyt tarjolla 0,37–22 kW:n tehoalueelle.

Eatonin DC1-valikoima soveltuu esimerkiksi pumppuihin, tuulettimiin, kuljettimiin, pyöriviin koneisiin, pinnoitejärjestelmiin ja täyttökoneisiin. DC1-sarjan taajuusmuuttajien suojausluokka on IP20, ja alle 7,5 kW:n matalatehoisten runkokokojen suojausluokka on IP66.

Koska suorituskyky säilyy valmistajan mukaan muuttumattomana jopa 50 °C:n lämpötilassa, muuttajat soveltuvat käytettäviksi esimerkiksi laitekaapeissa tai hajautetuissa sovelluksissa, sekä vaativissa olosuhteissa.

DC1-taajuusmuuttajien asennus on nopeaa. Kun parametriasetukset on kertaalleen määritetty, ne on mahdollista siirtää muille laitteille muistitikun avulla.  CoDeSys-lohkojen ansiosta kaikki PowerXL-taajuusmuuttajat voidaan liittää Eatonin ohjausjärjestelmiin ja HMI-käyttöliittymiin.

Vakiomuotoisten Modbus RTU- ja CANopen-käyttöliittymien lisäksi koko DC1-tuotevalikoima mahdollistaa liitännät käyttäen Eatonin älykästä SmartWire-DT -kaapeli- ja tietoliikennetekniikkaa. Laajennettu DC1-valikoima täydentää Eatonin monipuolisten ja energiatehokkaiden moottoriratkaisujen valikoimaa.

LISÄÄ: Eaton (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!