Reset2017: Bittium tuo nopeutta ohjelmistokehitykseen

Oululainen suunnittelutalo Bittium esittelee Helsingissä järjestettävässä Reset 2017-tapahtumassa DevOps-osaamistaan. Uuden toimintatavan avulla yritys lisää nopeutta, laatua ja läpinäkyvyyttä ohjelmistokehitykseen.

Bittium esittelee DevOps-toimintojaan Helsingissä 17.1.2016 järjestettävässä valmistavan teollisuuden päättäjille ja asiantuntijoille suunnatussa Reset-tapahtumassa.

Bittiumilla on Reset-tapahtumassa tietoisku ”Kuinka ohjelmistokehitystä voidaan nopeuttaa DevOpsin avulla’’. Esityksen pitää yrityksen DevOps-asiantuntija Sauli Kukkonen.

Bittiumin DevOps on yrityksen mukaan moderni toimintatapa, joka yhdistää erilliset organisaatiot, kulttuurin, prosessit ja työkalut ohjelmistokehityksen tehostamiseksi. Käytännössä se tarkoittaa tuotekehityksen mahdollisimman pitkälle vietyä automatisaatiota ja yhteistyötä eri toimintojen välillä tavoitteiden saavuttamiseksi.

DevOps-kehitystä tehdään Bittiumin mukaan käyttäen ketteriä ohjelmistonkehitysmenetelmiä. Yrityksen erityisosaamisena on sulautettujen ohjelmistojärjestelmien kehitykseen suunnattu DevOps.

Bittiumin lisäksi Reset2017- tapahtumassa ovat esillä  muun muassa Affecto, Beckhoff, Endress+Hauser, Klinkmann, Lenze, Metropolia, Pepperl-Fuchs, Remion, Roima Intelligence, Stereoscape,  Sarlin, Sick, Tekes ja Valmet Automation. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyökumppaneinaan Teknisen Kaupan Liitto ja Robotiikkayhdistys.

LISÄÄ: Reset17 -tapahtuma 17.1.2017 (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016