3D-tulostustapahtuma tulee uudestaan

Viime keväänä ensimmäisen kerran toteutettu Nordic 3D Expo järjestetään toukokuussa uudestaan Vantaan Energia Areenalla. Tapahtuma keräsi viime kerralla yli tuhat alasta kiinnostunutta. Mukana oli ammattilaitteiden lisäksi tuotteita myös harrastajille.

Nordic 3D Expo keräsi viimeksi paljon huomiota mediassa ja kokosi yhteen yli 40 näytteilleasettajaa sekä runsaat tuhat 3D-tulostuksesta kiinnostunutta ammattilaista sekä alan harrastajaa. Näytteilleasettajia oli mukana Suomen lisäksi myös Ruotsista, Tanskasta, Saksasta sekä Tsekeistä.

Tämänkertainen Nordic 3D Expo järjestetään 19.-20.5 Vantaan Energia-areenalla (kuvassa) yhteistyössä 3D-tulostusalan ammattilaisten FIRPA ry:n kanssa. Järjestön vuosiseminaari on ajoitettu messuja edeltävään päivään 18.5.2017, Vantaan Saga Congress Centeriin.

Tulevassa tapahtumassa on järjestäjän mukaan omat  osuudet muun muassa sijoittajille ja startup-yrityksille sekä uutena kiinalaisille alan näytteilleasettajille. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös 3D-alueen mahdollisuuksia esittelevä seminaari.

LISÄÄ: Nordic 3D Expo (LINKKI) ja video viime toukokuun tapatumasta (LINKKI, youtube) ja 3D-aiheisia uutisia Uusiteknologia.fi:ssa (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016