Kaikki samaan näyttöön – apua etäkokouksiin

Amerikkalainen Cisco uskoo, että neuvotteluhuoneen tai tiimityötilan työskentelylaitteeksi riittää langaton 55:n tai 70:n tuuman Spark Board -kosketusnäyttö. Siinä yhdistyy esitysnäyttö, tussitaulu ja etäkokouslaitteisto.

Palvelu on tietoturvallinen sähköinen työskentelytila, jonka avulla tiimit viestivät, kokoustavat, tallettavat ja jakavat työnsä materiaalin. Palvelun joustavuutta kuvaa se, että etäkokouksen voi aloittaa jo matkalla vaikkapa mobiililaitteella ja siirtää se perille tultua ”lennossa” tietokoneelle.

Ciscon Spark Board on ns. all-in-one-työkalu, jolla voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena sekä sen kautta päästään tiimin Spark-tilaan tallennettuihin materiaaleihin.

’’Yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai etänä omien mobiililaitteiden, Spark Boardien tai tietokoneidensa ääressä’’. sanoo, Cisco Systemsin viestintäarkkitehtuurin vetäjä Timo Jolkin.

LISÄÄ: Cisco Spark (LINKKI) ja Praecom (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016