Haluatko päästä aurinkoiseen Piilaaksoon?

Fazer kutsuu yhdessä muutaman muun sponsorin kanssa nuoria kykyjä osallistumaan Suomen Global Impact Challenge -kilpailuun.  Kilpailun voittaja pääsee viime vuotisen Perttu Pölösen tavoin Piilaakson tulevana kesänä.

Global Impact Challenge on Singularity Universityn alumnien järjestämä kilpailu, joka pidetään vuosittain useissa maissa eri puolilla maailmaa. Kilpailun voittajat osallistuvat Singularity Universityn järjestämään 10 viikkoa kestävään Global Solutions -ohjelmaan Nasan Ames -tutkimuskeskuksessa Piilaaksossa.

”Global Impact -kilpailun kautta tuemme lahjakkuuksia, joiden ideoilla on globaalia merkitystä, ja annamme heille mahdollisuuden oppia alansa huippuasiantuntijoilta”, kertoo Fazerin strategiasta ja uudistamisesta vastaava johtaja Heli Arantola.

Osallistujat pääsevät tapaamaan vaikuttajia ja ajatusjohtajia maailman huipulta ja kuulemaan eksponentiaalisista teknologioista. Valinnan läpäisseet osallistujat saavat lisäksi kutsun maaliskuussa 2017 pidettävälle uusiin teknologioihin keskittyvälle valmennusleirille Kööpenhaminaan.

”Global Solutions -ohjelma oli todella inspiroiva ja mullistava kokemus. Tapasin mahtavia ihmisiä, joilla oli jännittäviä elämäntarinoita, opiskelin uusia teknologioita ja pääsin jopa entisen CIA-agentin valmennukseen. Ohjelma sai minut ymmärtämään, että maailman suurimmat haasteet voivat myös olla maailman merkittävimpiä liiketoimintamahdollisuuksia ja että nyt jos koskaan kannattaa perustaa startup-yrityksiä”, kuvaa viime vuoden voittaja Perttu Pölönen (kuvassa) ajatuksiaan.

Tänä vuonna Global Impact -kilpailussa etsitään hakijoita, joilla on loistava idea sekä halu kehittää ideaa eteenpäin eksponentiaalisten teknologioiden avulla ja jotka ovat valmiita perustamaan startup-yrityksen, joka vastaa esimerkiksi terveydenhuoltoon, koulutukseen, veteen, energiaan tai ruokaan liittyviin suuriin haasteisiin.

LISÄÄ: Hakemus (LINKKI).