Rohdelta uusi monitoimiskooppi

Rohde & Schwarz on tuonut kuuden gigahertsin oskilloskooppimallin RTO2000-sarjaan. Uuden mallin avulla voidaan analysoida perinteisemmän elektroniikan lisäksi lähiverkkoja tai esineiden internetin ratkaisuja.

Uuden oskilloskoopin avulla voidaan testata 802.11ac WLAN -komponenteista aina esineiden internetin moduuleihin viiden gigahertsin kaistoilla. Se sopii valmistajan mukaan myös esimerkiksi USB 3.1 Gen 1 –liitännän mittaamiseen.

Uutuusmallissa on kahden giganäytteen muisti. Kosketusnäyttö on 12,1 tuumaa. 16-bittisen vertikaaliresoluutio on tarjolla teräväpiirtomoodissa  ja miljoona aaltomuotoa sekunnissa auttaa tunnistamaan viat satunnaisimmista signaaleista.

Synkronoitujen aika-, taajuus-, protokolla- ja logiikka-analyysien tulosten avulla käyttäjät voivat virheiden hakua järjestelmätasolla. Integroitu spektrianalyysi ja spektrogramminäyttö antavat mahdollisuuden tarkkailla signaalitietä sekä taajuustasossa että ajan suhteen.

Vyöhykeliipaisu aika- ja taajuusmuodoille tukee valmistajan mukaan kehittäjiä heidän vakiotehtävissään. Tämä toiminto sallii erottaa tapahtumia graafisesti aika- ja taajuusmuodoissa, esimerkiksi erotella luku- ja kirjoitusviestejä muistin rajapinnasta.

LISÄÄ: Rohde & Schwarz (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016