Suomalaisvalmistaja kilpailuttaa suunnittelijat

Kempeleläinen Greenled järjestää Suomi 100 -vuoden kunniaksi suunnittelukilpailun. Tarkoitus on luoda uudenlainen suunnittelijan nimellä varustettu valaisin, joka viestisi kotimaisen designia sekä vahvaa suomalaista valaisin- ja valaistusosaamista.

Greenledille suomalaisen teollisuuden ja työllisyyden sekä viennin tukeminen ja edistäminen ovat tärkeitä asioita, ja yritys valmistaakin tuotteensa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen itse Kempeleen tehtaallaan Suomessa. Huomioidakseen tulevaisuuden mukanaan tuomat tarpeet ja haasteet, Greenled tähtää sellaisen valaisimen kehittämiseen, jolla voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin.

Greenledin suunnittelukilpailussa arvioidaan valaisimen valaistusominaisuutta, ulkonäköä, energiatehokkuutta, rakennetta sekä soveltuvuutta. Suunnitelman lisäksi arviointiin vaikuttavat sanallinen selvitys valaisimen käyttökohteesta teknisine tietoineen (valonjako, teho, ominaisuudet ja tekninen toteutus).

Voittavan tuotteen tekijänoikeudet jäävät kempeleläisyritykselle ja valaisin signeerataan suunnittelijan nimellä.  Greenledin tavoitteena on käynnistää Suomen juhlavuoden voittajavalaisimen tuotanto syksyllä 2017.

Palkintosumma on 10 000 euroa. Kilpailuaika päättyy 31.5.2017.

Kempeleessä ledivalaisimet valmistava Greenled on perustettu vuonna 2010 ja sillä on toimipisteet Kempeleen lisäksi Vantaalla ja Tampereella sekä tytäryhtiö Greenled GmbH Saksan Speyerissa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi !

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016