Oululaisyritys nousi IoT-kilpailun finaaliin

Oululaislähtöinen Tosibox taistelee voitosta IoT Innovation World Cup – kisassa. Tosibox valittiin yli 400 tarjokkaan joukosta, ja on kilpailussa ehdokkaana 28 muun finalistin joukossa teollisuuden ratkaisuna. Kaikki ehdokkaat ovat älykäs kaupunki-, logistiikka-, teollisuus- ja kotiautomaation sekä terveydenhuollon alalta.

Tietoturvallisia etäyhteyksiä  tarjoava Tosibox on valittu palkintoehdokkaaksi kansainvälisessä asioiden internetin (IoT) kilpalussa. IoT Innovation World Cup -ehdokkaiden esittely ja voittajien valinta tapahtuu Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä Barcelonassa maaliskuun alussa.

IoT Innovation World Cup on johtava globaali IoT-alan palkinto. Kilpailussa on mukana satoja kilpailijoita 70 eri maasta koneiden välisen viestinnän ja asioiden internetin puolelta. Kilpailun pääsponsorit ovat Telit Wireless Solutions, BSH (Bosch Group), Gemalto, ja Varta Microbattery.

Asiakaspalautteen jälkeen tällaiset palkintoehdokkuudet ovat Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistön mukaan todellisia signaaleja.

”Olemme nopealla ja globaalilla kasvu-uralla, ja tällaiselle arvostetulle listalle pääsy on suuri kunnia”, sanoo Tero Lepistö.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi !

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016