Kovan käytön kestävä erikoisnäppäimistö

Amerikkalaisen Kingston Techologyn HyperX:n Alloy FPS-näppäimistöt ovat tarkoitettu pelikäyttöön . Suurikokoiset mekaaniset painikkeet on varustettu Cherryn MX Red ja Brown -kytkimillä. Näppäimistöllä voisi olla käyttöä myös ammattisovelluksissa.

HyperX Alloy FPS -näppäimistöperheeseen kuuluu nyt sinisen mallin lisäksi kaksi muutakin eri väristä mekaanisilla kytkimillä varustettua mallia. Cherry MX Red ja Brown, jotka tunnistaa nimensä mukaisesti punaisesta ja ruskeasta väristä.

Saksalais-amerikkalaisen kytkinvalmistaja Cherryn MX -kytkimien antama kosketuspalaute ja suorituskyky on yrityksen mukaan omaa luokkaansa. Uusissa HyperX-näppäimistöissä on kompakti muotoilu, teräksinen runko, FPS Cherry MX mekaaniset kytkimet sekä dynaamiset valoefektit sekä pelialueen erikoisvirityksiä. Siinä on myös ulkoinen liitäntä esimerkiksi puhelimen lataamiseen.

Uusilla näppäimistöillä on 50 miljoonan yksittäisen painalluksen takuu. Näppäimistöjen mukana tulee verkkokankainen suojus, joka suojaa näppäimistöä ja lisäosia.

Alloy FPS -näppäimistöllä on kahden vuoden rajattu takuu. HyperX on osa muistikorttivalmistaja Kingston Technologyn tuoteyksiköitä.

LISÄÄ: HyperX (LINKKI) ja Cherryn Mx-näppäimien tekniikka (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016