Analysaattori mittaa uudet Ethernet-nopeudet

Anritsu on tuonut MP1800A-sarjan signaalianalysaattoreihin tuen tulevaisuuden Ethernet-vauhdeille. Sen avulla japanilaisyritys laajentaa tarjontaa myös 32 gigabaudin PAM4 BERT-testiratkaisuissa.

Tulevat 200GbE/400GbE Ethernet-standardin eivät tukeudu vain nopeampiin symbolinopeuksiin ja useisiin kaistoihin. Ne käyttävät myös pulssiamplitudimodulaatiota (PAM) keinona nostaa siirtonopeutta.

Anritsun MP1800A-analysaattorit soveltuvat uusin päivityksin mittauksiin, jotka on määritelty uuden sukupolven Ethernetin 200GbE/400GbE ja CEI-56G -standardeissa. Siinä on PAM4-muuntimet ja -dekooderit sekä niihin liittyvä CTLE-tuki PAM4-tulotesteille ja BER-mittauksille.

Analysaattori on myös modulaarisesti laajennettava Bit Error Rate (BERT) -testeri, joka tukee monikanavaisia laajakaistaisen rajapintoja 64 Gbit/s asti. Uudet etälaitteet laajentavat analysaattorin PAM4-mittauksiin NRZ-mittauslaitteiden avulla.

PAM4-viestinnän seuraavan sukupolven standardeja vasta kehitetään. Siksi signaalin eheyden testaamisella ja korkean amplitudin 32 Gbaud PAM4 BER-generoinnilla ja BER-mittauksilla tulee olemaan merkittävä rooli.

LISÄÄ: Anritsu (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!