Ericsson tuo lisää 5G-tuotteita

Ericsson tuo markkinoille yhdistetyn 5G-core- ja radioverkkoratkaisun, joka mahdollistaa mobiiliverkkojen kehityksen sujuvasti kohti seuraavan sukupolven verkkoja. Yritys esittelee uuden laajennetun mallistonsa Barcelonan tulevilla mobiilimessuilla.

Ericssonin uusi 5G-alusta kattaa 5G-core-, radio- ja transport-verkkoon tuotevalikoiman, joka sisältää myös digitaaliset tukijärjestelmät, palvelut ja verkkojen tietoturvan.

“5G-alustamme käynnistää suuren verkkojen kapasiteettia koskevan muutoksen. Asiakkaamme voivat tämän avulla tarjota yhä kehittyneempiä käyttökohteita 5G:lle ja uusia bisnesmalleja omille asiakkailleen”, Arun Bansal, Ericssonin Network Products -liiketoimintayksikön vetäjä sanoo.

Ericsson julkistaa myös 5G core–järjestelmän, joka toteuttaa verkon ”viipalointia” (network slicing). Verkon ”viipalointi” mahdollistaa operaattorille sen, että ne voivat varata virtuaalisesti oman verkkonsa täysin toiminnallisuuksin tiettyyn palveluun tai tietylle asiakkaalle osana yleistä verkkoa.

Deutsche Telekom, Ericsson ja SK Telecom ovat testanneet onnistuneesti verkon ”viipalointia” rakentamalla yhdessä mannertenvälisen 5G -testiverkon, jossa on mahdollista käyttää verkon viipaletta toisen operaattorin maaperällä.

Ericsson laajentaa 5G-tuotevalikoimaansa keski- että korkean taajuusalueen tuotteilla viime vuonna julkistetun ensimmäisen 5G NR radio-tuotteen lisäksi.

Kuvat: Ericsson

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Ericsson