National Instruments palkitsi Eforen teholähteet

Mittaustekniikkaa kehittävä National Instruments käyttää suomalaistaustaisen Eforen teholähteitä PXI-tuotteissaan. Yritys myönsi helmikuun alussa suomalaisyritykselle parhaimman kokonaisratkaisujen toimittaja -tittelin.

Eforen mukaan ykköstoimittajapalkinto on osoitus erinomaisesta laadusta, palvelusta sekä jatkuvasta kehityksestä. Yritys palkittiin alihankkijoista myös laatupalkinnolla kaikilta neljänneksiltä tilikauden 2016

”Läheinen yhteistyö tuotannon ja tuotekehityksen kanssa mahdollistaa toimitusaikojen täsmällisyyden sekä innovatiivisten tuotteiden kehittämisen’’, toteaa Dave Colyar, National Instrumentsista.

National Instrumentsin PXI-tuotealustoihin kehitetyillä ratkaisuilla on ollut yhtiön mukaan myös keskeinen vaikutus National Instrumentsin asiakastyytyväisyyteen.

’’Palkinnot ovat osoitus jatkuvasta kyvystämme yltää erinomaiseen suoritustasoon sekä toimittaa maailmaluokan palvelua.” toteaa Eforen myynti- ja markkinointijohtaja Alessandro Leopardi.

Tunnustus on jo kuudes yhdysvaltalaisyhtiön Eforelle myöntämä palkinto. Vuonna 2014 Efore valittiin vuoden toimittajaksi ja vuonna 2013 Efore palkittiin parhaasta toimitustäsmällisyydestä. Lisäksi vuonna 2012 Efore valittiin parhaimpien 21 toimittajien joukkoon National Instrumentsin kansainvälisessä toimittaja-arvioinnissa.

Eforen yhtiön pääkonttori on Suomessa ja tuotekehitystoimintoja Suomen lisäksi Ruotsissa, Italiassa ja Kiinassa. Teholähteiden valmistus on Kiinassa ja Tunisiassa. Yrityksen teholähteitä käyttävät muun muassa Nokia, Ericsson, Planmeca, Philips, Cisco, Airbus, ABB ja Wärtsilä.

Kuvituskuva: Eforen led-teholähde.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016