Langaton IoT-moduuli teollisuuteen

Sveitsiläisen u-bloxin langaton Wifi- ja Bluetooth-verkkomoduuli soveltuu teollisuuden IoT-liitännän toteuttamiseen. Ruotsalainen HMS Industrial Networksin hyödyntää moduulia Anybus-tarjonnassaan.

HMS Industrial Networksin Anybus Wireless Bolt on IP67-tasoinen langaton moduuli, jonka avulla kone kuin kone voidaan yhdistää pilveen. Anybus-moduuli  asentuu olemassa oleviin teollisuuden laitteisiin, samanlaisella mekaniikalla ja ominaisuuksilla kuin 18-nastainen liitin.

Anybus Wireless Bolt käyttää IoT-ratkaisussaan u-bloxin ODIN-W2 Bluetooth+Wi-Fi IoT yhdyskäytävämoduulia.  Bluetooth- ja Wi-Fi-liitännän kautta voidaan hallita konetta tabletin tai älypuhelimen tai pilvipalvelun kautta.

IoT-moduuli on yhteensopiva alan standardien protokollien kanssa, jotka operoivat sarja-, CAN- tai Ethernet-rajapinnoilla. ODIN-W2:n ARM-suorittimen ja ARM mbed tuen kautta asiakas voi integroida omat sovelluksensa moduuliin.

”ODIN-W2 ja ARM mbed tarjoaa meille suorituskykyä ja joustavuutta, jota tarvitaan, jotta voidaan kehittää räätälöityjä sovelluksia”, sanoo HMS Industrial Networksin tuotepäällikkö Martin Falkman.

LISÄÄ: u-Blox (LINKKI), Suomen jakelijat (LINKKI), HMS Industrial Networks (LINKKI) ja Anybus (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016