Suomalaiselle IoT-lähetinmoduulille serifiointi – toimii LoRaWAN-verkoissa

SKS Automaation valmistamalle langattomalle WLT 310 -lähettimelle on myönnetty LoRaWAN-sertifikaatti. Se on ensimmäinen teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa laitteissä myönnetty sertifikaatti Suomessa.

SKS Automaatio on WLT 310-lähettimen suunnittelussa huomioinut vaativat teollisuus- ja ympäristöolosuhteet. Sertifiointi varmistaa, että WLT 310-lähetin toimii verkossa oikein, eikä aiheuta häiriöitä tiedonsiirtoon.

WLT 310-lähettimellä voidaan mitata lukuisia erilaisia suureita mm. lämpötilaa, painetta, virtausta, tärinää ja öljyn laatua.  Laite valvoo itsenäisesti mittauskohdetta ja tuottaa hälytyksen järjestelmään raja-arvon ylittyessä langattomasti.

WLT 310-lähetin on yhteensopiva LoRaWAN-verkkojen kanssa maissa, joissa on käytössä 868 MHz taajuus. Se soveltuu esimerkiksi kun automatisoidaan teollisuuden tuotantoa tai parannetaan maatalouden tuottavuutta.

LoRa-verkkoja on käytössä useissa Euroopan maissa ja niitä rakennetaan koko ajan lisää. Suomessa julkista LoraWan-verkkoa rakentaa ja operoi Digita.

SKS Automaatio kertoo tuovamsa lisää LoRaWan-yhteensopivia tuotteita markkinoille vuoden 2017 aikana.

LISÄÄ: SKS Automation LoRaWAN (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016