Rankkojen olosuhteiden antureita

Honeywellin uudet anturiratkaisut on kehitetty erityisesti avaruus- ja lentokonesovelluksiin. IHM Aerospace -sarjan anturit havaitsevat rankoissakin olosuhteissa kohteen läsnäolon tai sen puuttumisen.

Honeywellin IHM-sarjan anturit hyödyntävät FAVCO (Fixed Amplitude Variable Current Oscillator) -piiritekniikaa. Antureilla on valmistajan mukaan alan johtavat häiriönsietojen tasot, jotka vastaavat nykypäivän komposiittisten ilma-alusten vaatimuksia sekä erinomainen tärinänkestoisuus.

Valmistajan mukaan uusi tekniikka on parannus perinteiseen ECKO (Eddy Current Killed Oscillator) -tekniikkaa, jota on käytetty laajalti ilmailualueen sovelluksiin. IHM-sarjan anturit ovat hermeettisesti suljettuja. Niissä on myös valinnainen kolmas lähtötila osoittamaan anturin toimintakuntoa.

Honeywellin IHM Aerospace-sarjan antureiden käyttökohteita lentokoneissa ovat ovien ja lastausluukkujen salpatunnistukset sekä erilaisien ohjaimien ja laskutelineen asennot.

LISÄÄ: Honeywell (LINKKI) ja TTI Europen Honeywell-tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!