Keysight toi PXIe-oskilloskoopin ja AWG-generaattorin

Keysight tuo markkinoille täystoimisen PXI-oskilloskooppikortin ja mielivaltaisen aaltomuodon AWG-generaattorin. Viime vuoden lopulla yritys esitteli jo  PXIe-laitekehikoita ja -kortteja.

Keysight on  entistä voimallisemmin mukana PXIe-tuotetarjonnassa väylän kehittäjäyritys National Instrumentsin kanssa.  Kiinnostavimpia Keysightin uutuuksista on täysitoiminen PXI-oskilloskooppikortti ja mielivaltaisen aaltomuodon generaattori. Uusi AWG-generaattori sisältää kolme hyvin synkronoitua kanavaa tarkkaan IQ-aaltomuotojen viritykseen ja verhokäyrän seurantaan sekä i.

Keysightin M9243A PXIe-oskilloskooppi on rakennettu Keysightin InfiniiVision oskilloskoopin teknologialla. Kortti tarjoaa yhden gigahertsin kaistanleveyttä nopeisiin analyyseihin ja laajakaistasignaalien vianhakuun. Miljoonan aaltomuodon päivitysnopeudella sekunnissa ja kehittyneellä mittaustekniikalla oskilloskooppi mahdollistaa vianmäärityksen satunnaisista ja ajoittaisista signaaleista, joita ei ole helppo havaita digititoijien tekniikoilla.

Uusi PXIe-tarjonta koostuu myös  AWG-instrumenteista ja digitoijista jotka mahdollistavat insinöörien tukeutua instrumenttien ydinominaisuuksiin tai sijoittaa mukautettuja algoritmeja kortilla olevaan FPGA:han. Räätälöintiä helpottaa graafinen suunnitteluympäristö.  Suunnittelijat voivat luoda standardeja ja mukautettuja aaltomuotoja AWG:lle käyttämällä Signal Studio, MATLAB, Waveform Creator tai muita työkaluja.

LISÄÄ: Keysight (LINKKI) ja PXIe-tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!