Rohdelta mittaustukea IoT-laitteille

Rohde & Schwarz on rakentanut CMW500-testerin pohjalta järjestelmän, jonka avulla voidaan mitata 3GPP Release 13 NB-IoT-osuuksia. Yritys on esitellyt myös kuvan testiyksikön mobiililaitteiden virrankulutuksen mittauksiin.

Rohde & Schwarz esittelee Barcelonan mobiilimessuilla uusia laajennuksiaan testauslaitteisiinsa. Tulevien IoT- ja mobiililaitteissa akkukesto on entistä tärkeämpää. Uusi RT-ZVC tarjoaa yhdistettynä R & S CMW-radiomittapaikkaan mahdollisuuden valvoo langattomien piirisarjojen, moduulien ja mobiililaitteiden virrankulutusta.

Saksalaisyrityksen mukaan uutuus on ainoa ratkaisu saatavilla markkinoilla, jotka voivat yhdistää akkujen kulutustiedot ja RF signalointitapahtuma. Mittaustarkkuus on 18 bittiä ja virrassa nanoampeereita.

Rohde & Schwarz demoaa myös Qualcommin MDM9206 LTE-modeemilla NB-IoT-testausta. Testauskalustona on R&S CMW500-radioliikennetesteri.

LISÄÄ: Rohde-Schwarz Oy (LINKKI), NB-IoT-tuotetieto (LINKKI)  ja artikkeli IoT-laitteiden akkutestauksesta (LINKKI, pdf)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016