Koulumaailmaan oma oskilloskooppi

Keysight tuo markkinoille perustason InfiniiVision 1000 X-Series oskilloskoopit, joiden lähtöhinta on selvästi alle viiden sadan euron. Mallisto kattaa 50-100 megahertsin versiot.

Uudet Uusi 1000 X-sarjan oskilloskoopit on suunnattu opiskelijoille mutta sisältävät myös ammattitason toiminnallisuuksia kuten ohjelmistoanalyysin ja 6-in-1 instrumentin osuuden.

Kuuden instrumentin integraatio sisältää sarjaprotokolla-analysaattorin, digitaalisen volttimittarin ja taajuuslaskimen. Lisäksi EDUX1002G ja DSOX1102G malleissa on taajuusvasteanalysaattori ja WaveGen funktiogeneraattori.

Käyttöpaneeli on tuttu muista Keysighin oskilloskooppimalleista. Help-toiminto auttaa uusia käyttäjä nopeasti analysoimaan signaaleja. Skoopissa on 24 tyypillistä oskilloskoopin mittaustapaa sekä myös signaalin analysointia FFT:llä sekä maskitestauksia.

Mallisto kattaa 50 – 100 MHz:n versiot. Niissä on yrityksen itsensä kehittämät MegaZoom IV -asiakaspiiri, joka mahdollistaa 50 000 aaltomuodon sekunnissa päivitysnopeuden. Näytteenottotaajuus on parhaimmillaan 2 GSa/s.

1000 X-sarja tukee myös monenlaisien suosittujen sulautettujen ja autoteollisuuden sarjaväylien sovelluksien dekoodausta ja analysointia, joihin kuuluvat I2C, SPI, UART / RS232, CAN ja LIN.

Uusien oskilloskooppien mukana tulee myös koulumaailmaa ajatellen Resource Kit-paketti vakiona. Se sisältää sisäänrakennettuja koulutussignaaleja, kattavan oskilloskoopin labratorio-oppaan ja oskilloskoopin perusteiden diasarja kouluttajlle.

LISÄÄ: Keysigh (LINKKI), tuotetieto (LINKKI, video) ja edustajat Suomessa (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!