Digita parantaa IoT-verkon kattavuutta – sisätiloissa

Verkkotoimija Digita kertoo investoivansa kuluvan vuoden aikana merkittävästi esineiden internetin IoT-verkon kattavuuteen. Investoinnit tarjoavat Digitan mukaan entistä paremmat sisätilakattavuudet.

Digitan uusi LoRaWAN-anturiverkko kattaa noin 95prosenttia suomalaisista yrityksistä. Uusien investointien myötä yritys parantaa kiinteistöjen sisätilojen IoT-ratkaisujen kattavuutta. Digita hyödyntää ratkaisuissa olemassa olevia korkeita radiomastojaan.

”Uusien investointien myötä pystymme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin ja tehokkaammin. Etenkin IoT-verkon kattavuus sisätiloissa vahvistuu”, kertoo Digitan IoT-palveluiden johtaja Ari Kuukka.

Aiempaa parempi kattavuus on Digitan asiakkaalle tärkeää, sillä se mahdollistaa IoT-palveluiden kehittämisen ilman monimutkaisia paikallisverkko- tai gateway-ratkaisuja kiinteistöissä.

Uusien IoT-palveluiden runsaan kysynnän taustalla ovat Digitan mukaan kasvaneet vaatimukset energiaa säästävälle ja kustannustehokkaalle teknologialle ja tiedonsiirrolle. Laitteiden, järjestelmien ja palveluiden tulee kommunikoida keskenään langattomasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kuva: Digita

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!