Toshibalta IoT-kehityspaketti

Toshiba esittelee tänään alkavilla Nürnbergin Embedded World -messuilla uudenlaisen kehityspaketin esimerkiksi puettavien IoT-ratkaisujen kehittämiseen. Tapahtuman tarjonta painottuu laajemminkin esineiden internetiin ja IoT-laitteiden piireihin sekä kehitysjärjestelmiin.

Esineiden internet on noussut sulautetun elektroniikan valtavirraksi. Nürnbergin messuillakin IoT ja teollinen internet ovat esillä lähes jokaisella osastolla. Tarjolla on piirejä, piirisarjoja, anturiverkkoratkaisuja ja työkaluja esineiden internetin ratkaisujen tuottamiseen.

Toshiba esittelee Nürnbergissä myös yhden sirun Bluetooth LE 4.2 -ratkaisun.

Hyvä esimerkki tapahtuman työkalutarjonnasta on japanilaisen Toshiban esittelemä IoT-kehityspaketti EBTZ1041-SK-A1, joka tarjoaa laitteistot ja ohjelmistot useiden eri anturituloja sisältäviin IoT-ratkaisuihin.

Kehitysjärjestemässä on antureiden liittämiseen soveltuvan TZ1041MBG sovellusprosessorin, joka perustuu 32-bittiseen ARM Cortex-M4F -prosessoriin. Bluetooth-yhteys on 4.1 BLE.

Kehityskorttiin voidaan liittää oheislaitteet ja anturit integroiduilla USB, UART, SPI, I2C ja 12 bittisellä ADC -rajapinnoilla.

Muut ulkoiset anturit voidaan liittää suoraan piirin kolmeen 24-bittiseen tulokanavaan. Tämä mahdollistaa tarkat mittaukset biolääketieteen signaaleista kuten sykenopeus ja EKG.

LISÄÄ: Toshiban IoT-soveltajasivu  (LINKKI), jakelijat (LINKKI) ja Embedded World 2017-tapahtumasta (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016