Finnkino tuo uusia laser-teattereita

Finnkino avaa huhtikuussa Espooseen täyslaser-projektorilla varustetun  elokuvateatterikeskuksen. Ensimmäinen Barcon laserprojektorilla varustettu Scape-teatteri avattiin vuosi sitten Helsingissä.

Finnkino avaa laserteatterit kauppakeskus Iso Omenassa Espoossa 20. huhtikuuta. Kaikissa keskuksen seitsemässä salissa on laserprojektori ja uudenlainen 3D-esitystekniikka.

’’Finnkino Omenan kaikissa saleissa on Barcon laserprojektorit, jotka mahdollistavat elokuvien esittämisen täysin uudenlaisella 3D-teknologialla’’, sanoo Finnkino Oy:n toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Lanseerauksen myötä Finnkino esittelee myös uuden Lounge-salikonseptin, jossa audiovisuaalisen tekniikan ja motorisoitujen luksuspenkkien lisäksi on tarjoilua. Salissa on myös narikka.

Espooseen on tulossa myös Finnkion toinen Scape-sali, jossa on erikoispenkkien lisäksi Barcon laserprojektori ja Dolby Atmos -äänentoisto. Kaiuttimet tulee Geneleciltä.

TAUSTAA: Tammikuussa 2017 amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC ilmoitti ostavansa NCG:n. johon myös Finnkino-toiminnot kuuluvat. Kauppa on EU:n käsittelyssä ja odottaa viranomaisten vahvistusta.

Kuva: Barco

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2016