Modulaarinen ledi-valolähde useissa väreissä

Ruotsalainen valaistusyritys Aura Light tuo modulaarisen ledivalonlähteen Aura CompoLED:n. Moduulia on saatavilla eri väreissä, valokulmilla, heijastimilla ja linsseillä.

Aura CompoLED Long Lifella voidaan valmistajan mukaan korostaa eri värilämpötiloja tarvittaessa. Esimerkiksi toimistoissa valon tasoa ja värilämpötilaa voidaan helposti säätää Tunable Whitella lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen.

Ledivalonlähteen modulaarisuuden ja QuickChange-asennusjärjestelmän avulla valolähde voidaan tarvittaessa päivittää tai vaihtaa.

”Valonlähde luo monia mahdollisuuksia räätälöidä valaistus tarpeen mukaan”, sanoo Aura Ligh Internationalin toimitusjohtaja Per Lindeberg.

Auran CompoLED G2 Long Life -versiot ovat suunniteltu erilaisille  alasvaloille ja kohdevalaisimille. Dim to Warm muistuttaa perinteistä hehkulamppua tuottaen himmeämpää valoa alas säädettäessä. Crisp Colour- ja Crisp White-mallien avulla voidaan valaistusta tehostaa väreillä.

Aura Light on valaistusyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yrityksellä on 300 työntekijää ja liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. Valonlähteellä on 5 vuoden takuu.

LISÄÄ: Aura Light Oy (LINKKI)