Kasvuyrityksiä viedään Piilaaksoon – näin pääset mukaan

Eurooppalainen EIT Digital -organisaatio ja Silicon Valleyssä toimiva Mind the Bridge kutsuvat digitaalisia kasvuyrityksiä ensi syksynä järjestettävään Startup  Europe Comes to Silicon Valley –ohjelmaan. Haku päättyy toukokuun lopussa ja on avoin myös suomalaisyrityksille.

Vuosittain järjestettävä Startup Europe Comes to Silicon Valley –ohjelma (SEC2SV) tuo eurooppalaisia teollisuuspolitiikan vaikuttajia ja 15 nopeinten kasvavaa digitaalista kasvuyritystä tapaamaan Piilaakson vaikuttajia.

Viikon kestävän tapahtuman aikana järjestetään sekä laajempia yleisiä esittäytymistilaisuuksia että yritysten välisiä kahdenkeskisiä tapaamisia. Syyskuussa 2017 piilaaksossa järjestettävä Startup Europe Comes to Silicon Valley  –ohjelma tarjoaa eurooppalaisille kasvuyrityksille tilaisuuden kartoittaa myynti-, rahoitus- ja verokottumismahdollisuuksia.

”Hakuehdot täyttävien ja aidosti Yhdysvaltain markkinoille haluavien suomalaisten digitaalisen alan kasvuyritysten kannattaa ehdottomasti hakea mukaan ohjelmaan, sanoo EIT Digitalin Suomen toimintojen johtajaksi alkuvuodesta palannut Marko Turpeinen.

Turpeinen toimi kahden edellisen vierailun isäntänä johtaessaan EIT Digitalin Silicon Valleyn Hubin toimintaa. Viime kerralla mukana oli sykemittausyritys Firstbeatin vetäjä Joni Kettunen. Vuotta aiemmin mukana oli it-yritys Miradore.

Vuoden 2017  Piilaakso-ohjelmaan suomalaisyritykset voivat hakea 31.5.2017 asti muista Euroopan unionin maista tulevien kanssa. Ohjelmaan valitaan yhteensä 15 kasvuyritystä eri puolilta Eurooppaa.

LISÄÄ: Startup Europe Comes to Silicon Valley (LINKKI)