Jyväskylä vahvistaa kyberosaamistaan

Jyväskylän yliopisto on nimittänyt sotatieteiden tohtori Jarno Limnéllin informaatioteknologian tiedekunnan dosentiksi erityisalana turvallisuus.

Tällä hetkellä Limnéll toimii kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa ja kybertuvallisuusjohtajana yritysmaailmassa.  Hän on myös Tietotekniikan ja elektroniikan seuran puheenjohtaja.

Jarno Limnéll on väitellyt sotatieteistä v. 2009 Maanpuolustuskorkeakoulussa, väitöstyön aiheena oli ”The Threat Politics of Finland at the beginning of 21 Century”.

’’Turvallisuuden asiat ovat olleet intohimonani läpi elämän. Dosentuurin avulla on mahdollista edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä Suomessa turvallisuutemme vahventamiseksi”, Limnéll toteaa.

Limnëll kirjoitti Valtioneuvoston tilaaman kyberturvalllisuusraporttia yhdessä  Jyväskylän yliopiston professori Martti Lehdon sekä Eeva Innolan, Jouni Pöyhösen, Tarja Rusin ja Mirva Salmisen kanssa.

LISÄÄ: Suomen kyberturvallisuuden nykytila, tavoitetila ja tarvittavat toimenpiteet tavoitetilan saavuttamiseksi, Valtioneuvosto 30/2017 (LINKKI, pdf, 1 Mt)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!