Pieni UPS-yksikkö virtualisointiin

Suomessakin virransyöttöratkaisuja valmistava Eston laajentaa mallistoaan pienikokoisella virtuaalisointiin sopivalla tuotesarjalla. Uusi 5SC UPS –sarja sisältää tuotteet 500–3 000 VA:n tehoalueelle. Laitemalleja on torni- ja räkkimallin lisäksi valittavana näiden yhdistelmämalli (RT).

Yrityskäyttöön soveltuvia UPSeja hyödynnettään IT-alan ja teollisuuden sovelluksissa, kuten palvelimissa, verkkolaitteissa ja tallennusvälineissä sekä pankkilaitteistoissa.

Uusi 5SC-mallisto on suunniteltu mahdollistamaan tehokas hallinta ja valvonta: kaikissa malleissa on LCD-näyttö, joka tarjoaa tietoa UPSin reaaliaikaisesta tilasta, akun kuormituksesta ja lataustasosta sekä muista säädettävistä parametreista.

Kaikissa 55SC-malleissa on USB- ja sarjaportit, jotka mahdollistavat integroimisen kaikkiin yleisimpiin käyttöjärjestelmiin. Niissä käytetään Eatonin patentoitua ABM-tekniikkaa, joka pidentää akun käyttöikää valmistajan mukaan jopa 50 prosentilla lataamalla akkua vain tarvittaessa.

”Luotettavan virransyötön takaaminen voi olla haasteellista tilarajoituksia sisältävissä sovelluksissa. Eatonin ratkaisu tähän on kompaktit 5SC-sarjan 1000-/1500-räkkimallit, jotka mahtuvat jopa vain 500 mm:n syviin tiloihin’’, kertoo Eatonin myyntikanavapäällikkö Kimmo Akiander.

Uuden tuotesarjan tornimallit taas soveltuvat esimerkiksi myyntiautomaatteihin ja pankkiautomaatteihin.

LISÄÄ: Eaton (LINKKI)