Anvia luopui laitebisneksestä – Finnsat jatkaa

Anvia on myynyt antenni- ja tietoliikennelaitebisneksen mbo-kaupalla Vesa Mikkilälle, Jarkko Kankaanpäällä ja Jani Paanasella. Myyty Finnsat odottaa antennikaupan ja digiboxien myynnin vilkastuvan DVB-T2-standardin laajenavan käyttöönoton myötä.

Anvia TV:n myymä tukkuliiketoiminta sisältää antenni- ja tietoliikenneverkkojen komponenttien ja laitteiden sekä broadcast ja digital signage -ratkaisujen maahantuonnin ja tukkukaupan. Kauppaan sisältyy Finnsat tuotemerkki sekä huoltotoiminta. Yrityksellä on yli 50 laite-edustusta antenneista mittauslaitteisiin.

”Tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoiset ja lupaavat. Koteihin tarvitaan vielä puoli miljoonaa antennia ja valtava määrä digibokseja”, sanoo Finnsat Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää. Markkinoita kasvattaa hänen mukaansa, että antenniverkon maksutv-kanavat siirtyvät DVB-T2-lähetystekniikkkaan 17.5.2017 ja loppujen vapaiden kanavienkin siirtyminen tapahtuu viimeistään 2020.

Seinäjoella toimivan Finnsatin asiakkaita ovat antenni- ja sähköurakoitsijat, tukkuliikkeet, operaattorit ja julkinen sektori. Liikevaihto vuoden 2016 tasolla oli noin kolme miljoonaa euroa. Kaupan yhteydessä liiketoiminnan yhdeksän työntekijää siirtyy Finnsatin palvelukseen vanhoina työntekijöinä

Kuvassa Finnsatin Vesa Mikkilä (vas.), Jarkko Kankaanpää ja Jani Paajanen.

Kuva: Finsat/Paul Bergman Photography

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi