Samsung ottaa IoT-projekteihin VMwaren

Samsung ja VMware kertovat IoT World 2017 -tapahtumassa Kaliforniassa aloittavansa yhteistyön Artik-IoT-korttien osalta. Tavoitteena on yksinkertaistaa esineiden internetin (IoT) asettamia vaatimuksia sekä tietotekniikka- että käyttöpalveluille.

Samsung on esittelyt VMwaren kanssa tapahtumassa Artik-IoT-kehitysalustan ja VMware Pulse IoT Centerin yhdistelmää, joka tarjoaa turvallisen, end-to-end -ratkaisun IoT-järjestelmien kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Yhtiöt esittelivät Artik 530 .kehityskortin ja Liotan (Little IoT Agent) integraatiota. Liota on VMwaren toimittajasta riippumaton avoimen lähdekoodin SDK, joka auttaa yrityksiä IoT-toteutusten hallinnassa, monitoroinnissa ja turvaamisessa.

VMware Horizon Cloud tulee saataville vuoden 2017 toisella vuosipuoliskolla myös Microsoft Azuren kautta. Integraation kerrotaan helpottavan VMwaren asiakkaiden siirtymistä Windows 10 -käyttöjärjestelmään sekä tuo VMwaren virtuaalityöpöydät ja -sovellukset Azuren yrityskäyttäjien saataville.

LISÄÄ: Samsung Artik (LINKKI) ja Microsoft Azure (LINKKI) ja VMware (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!