Arrow toi IoT-esitykset verkkoon – tulossa koulutustilaisuuksia

Arrow järjesti toukokuussa IoT-teknikoita käsitelleen Summit-tapahtuman. Nyt tapahtuman esitykset ovat ladattavissa verkosta pdf-muodossa. Mukana myös lyhyt fiilistelyvideo.

Arrowin IoT-tapahtumaan saapui 600 kävijää, joka oli enemmän kuin vuosi sitten. Tapahtuma kiinnostaa ja IoT-tekniikan soveltaminen on monessa yrityksessä vasta alkuvaiheessa.

Arrow on tuonut tapahtumassa kuultujen puheenvuorojen esitysmateriaalit IoT Fionland -verkkosivulleen. Ne voi ladata omalle koneelle pdf-muodossa. Lataaminen edellyttää kirjautumista.

Päivän tunnelmiin voi palata myös lyhyen koostevideon kautta. Aloitusesitysten videotallenteet luvataan tulevan  piakkoin katsottavaksi nettisivustolle. Arrow kertoo aloittavansa myös elokuun lopulla kaksipäiväiset IoT-ympäristön käyttöönotto-koulutukset.

LISÄÄ: Arrow IoT Summit 2017 esityskalvot ladattavissa (LINKKI) ja lyhyt fiilistely-videokooste (LINKKI)  sekä Uusiteknologia.fi:n IoT Summit.-uutisia 2016-2017 (LINKKI) sekä IoT-tekniikkaan liittyviä uutisia ja tapahtumia (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!